Aktualno

 

Aktualno

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>
 

SPREMEMBA JAVNEGA POZIVA

Obveščamo vas, da je razvojni svet LAS Goričko na svoji 2. seji sprejel sklep, da se podaljša rok za zbiranje predlogov izvedbenih projektov za Letni izvedbeni načrt Lokalne akcijske skupine za območje občin Cankova, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kuzma, Moravske Toplice, Puconci, Rogašovci, Šalovci in Tišina za leto 2009 do 4. maja 2009 do 12 ure.

Več o spremembi javnega poziva najdete tukaj.
 
 

Info delavnica

1. aprila 2009 ob 15. uri bo v prostorih Bistre hiše Martjanci, Martjanci 36, organizirana informativna delavnica, kjer bo predstavljen Javni poziv za zbiranje predlogov izvedbenih projekotv za LIN Lokalne akcijske skupine za območje občin Cankova, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kuzma, Moravske Toplice, Puconci, Rogašovci, Šalovci in Tišina za leto 2009.

Potrebna je predhodna prijava udeležbe na naslov: las.goricko@ra-sinergija.si ali po telefonu 02/ 53 81 352 do 31. marca 2009.

Gradivo :
 
 

LAS Goričko je objavil javni poziv

Obveščamo Vas, da je Lokalna akcijska skupina LAS Goričko

objavila Javni poziv za zbiranje predlogov izvedbenih projektov za Letni izvedbeni načrt Lokalne akcijske skupine za območje občin Cankova, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kuzma, Moravske Toplice, Puconci, Rogašovci, Šalovci in Tišina za leto 2009. Več o Javnem pozivu LAS Goričko najdete v priloženi datoteki!Primeri projektov LAS za razvoj podeželja iz EU:
 
 

Skupščina LAS Goričko

V četrtek, 23. oktobra 2008 je bila v prostorih sejne sobe občine Puconci 1. skupščina LAS Goričko.

Sprejeti dnevni red je bil:
  1. Povzetek doselj opravljenega dela,
  2. predstavitev LRS LAS Goričko,
  3. podpis Konzorcijske pogodbe o ustanovitvi LAS Goričko,
  4. imenovanje/ volitve organov LAS Goričko,
  5. razno.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se