Aktualno

 

Aktualno

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>
 

ODLOČBA NIP LAS Goričko za leto 2011


Spoštovani!

Obveščamo Vas, da je  Lokalno akcijska skupina LAS Goričko dne 11.01.2012 prejela Odločbo o potrditvi vseh projektov, ki so bili uvrščeni v NIP LAS Goričko za leto 2011. S tem je LAS Goričko upravičena do koriščenja do 312.313,8 EUR iz naslova ukrepov LEADER za projekte, opredeljene v potrjenem prvem načrtu izvedbenih projektov za leto 2011.
 
 

Vljudno vabljeni!


Spoštovani!

Lokalna razvojna fundacija za Pomurje organizira v mesecu januarju dve brezplčani delavnici za člane društev in drugih nevladnih organizacij:
Vse dodatni informacije najdete v priponki ali na spletni strani: www.lrf-pomurje.si.

Število mest je omejeno, zato so potrebne prijave na matejka@lrf-pomurje.si.
 
 

SREČNO 2012!

 

 
 

Oddaja dopolnitev/ razjasnitev za I. NIP LAS Goričko za leto 2011


Spoštovani!
Dne 16.11.2011 smo oddali dodatna pojasnila na Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, ki so bila od nas zahtevana.
 
 

Oddaja NIP LAS Goričko


Spoštovani!
Dne 22. septembra 2011 smo oddali I. NIP LAS Goričko za leto 2011 na Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

 

 
 

Obisk predstavnikov LAG nordburgenland plus

V torek, 20. septembra 2011 je bilo na sedežu Bistre hiše Martjanci, Martjanci 36, prvi mednarodni obisk predstavnikov LAG nordburgenland plus iz Avstrije LAS Goričko. Na obisku so si predstavniki obeh LASov izmenjali dosedanje izkušnje  na področju izvajanja LEADER in se pogovarjali o morebitnem medsebojnem sodelovanju na področju LEADER programa v prihodnosti.
 
 

Srečanje LAS GORIČKO in LAS ZALA TERMALVÖGYE

V ponedeljek, 19. septembra 2011 je bilo na sedežu Bistre hiše Martjanci, Martjanci 36, prvo  mednarodno srečanje med predstavniki LAS Goričko in LAS Zala Termalögel z Madžarske, na katerem so si predstavniki obeh LAS-ov izmenjali dosedanje izkušnje na področju izvajanja programa LEADER in se pogovarjali o morebitnem medsebojnem sodelovanju v prihodnosti.

 
 

LAS Goričko tudi letos na sejmu AGRI!

LAS Goričko je tudi letos prisotna na 49. sejmu mednardnem kmetijsko- živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni.  Sejem traja od 20. avgusta do 25. avgusta 2011.
Vljudno vabljeni!

 
 

Zaprtje Javnega poziva LAS Goričko

Obveščamo Vas, da je s 6. junijem 2011 ob 12:00 uri bil zaprt Javni poziv za zbiranje predlogov izvedbenih projektov za NIP LAS Goričko za območje občin Cankova, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kuzma, Moravske Toplice, Puconci, Rogašovci, Šalovci in Tišina.
 
 

Zaključek projekta Življenjski slog Romov Goričkega


Spoštovani!

Obveščamo Vas, da se zaključuje projekt Življenjski slog Romov Goričkega, ki je del projekta LIN LAS Goričko 2010. Več o projektu se nahaja v priponki.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se