Aktualno

 

Aktualno

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>
 

ODLOČBA NIP LAS GORIČKO za leto 2012


Spoštovani!

Obveščamo Vas, da je  Lokalno akcijska skupina LAS Goričko dne 14.02.2013 prejela Odločbo o potrditvi vseh projektov, ki so bili uvrščeni v NIP LAS Goričko za leto 2012. S tem je LAS Goričko upravičena do koriščenja do 181.845,81 EUR iz naslova ukrepov LEADER za projekte, opredeljene v potrjenem prvem načrtu izvedbenih projektov za leto 2012.
 
 

Oddaja dopolnitev/ razjasnitev za I.NIP 2012 LAS Goričko

Spoštovani!

Obveščamo Vas, da smo dne 25.01.2013 oddali dodatna pojasnila za I.NIP 2012 LAS Goričko, katera so bila s pozivom od MKO zaprošena.
 
 

SREČNO 2013

Za dobro sodelovanje in izkazano zaupanje v tem letu se Vam zahvaljujemo. Želimo vam mirne božične praznike in dober start v novem letu!

LAS Goričko
 
 

LAS Goričko gostil člane LAS SSD

Obveščamo Vas, da je LAS Goričko v sodelovanju z LAS SSD pripravila celodnevni program za strokovno ekskurzijo z ogledom dobrih praks za člane LAS SSD. Ogled dobrih praks je potekal na območju LAS Goričko, LAS pri dobrih ljudeh in Vulkanland. Najprej smo obiskali Otok ljubezni v Ižakovcih, nato muzej Kovaštva in žganjarne v Odrancih, potem Eko učilnico v Puconcih,sledil je ogled šunkarne Vulcano ter ogled Biofusa. Strokovne ekskurzije se je udeležilo 24 članov LAS SSD. 
 

ODDAJA NIP LAS GORIČKO za leto 2012

Spoštovani!
Obveščamo Vas, da je LAS Goričko dne 24. oktobra 2012 oddala zadnji Načrt izvedbenih projektov (NIP) v programskem obdobju 2007-2013.  NIP 2012 zajema 9 projektov v skupni vrednosti 254.916,71 EUR, od tega 181.845,81 LEADER sredstev.
 
 

2. PODEŽELSKI PARLAMENT

LAS Goričko se je udeležila 2. slovenskega podeželskega  parlamenta, ki je potekal 16. in 17. oktobra 2012 v Termah Zreče.

LAS Goričko se je v popoldanskem delu programa predstavljala na stojnicah in sicer s projekti:
  • Čüješ pesem, ode ka zapleševa
  • Promocijska gradiva občine Puconci in občine Grad
  • Tradicionalna gorička hiša
Stojnico so so med drugimi gosti ogledali tudi minister za kmetijstvo in okolje ter visok predstavnik Evropske komisije g. Peter Kaltenegger.    

 
       


   
 
 

OBISK KOLEGOV IZ SLOVAŠKE

Obveščamo Vas, da je Lokalna akcijska skupina Goričko skupaj s kolegi iz Lokalne akcijske skupine LAS Pri dobrih ljudeh, dne 05. septembra gostila kolege iz Slovaške. Skupno je območje LAS Goričko obiskalo 42 predstavnikov iz Slovaške, katerim je bilo predstavljeno dosedanje delo in izkušnje v okviru izvajanja programa LEADER.
 
 

ZAKLJUČNA PRIREDITEV V OKVIRU PROJEKTA "S TIŠINE V ŠALOVCE"

Spoštovani,
obveščamo Vas, da se zaključuje še en projekt v okviru NIP 2011 LAS Goričko. V sklopu tega Vas vljudno vabimo na zaključno prireditev v okviru  projekta " S TIŠINSKE RAVNICE NA ŠALOVSKE BREGEJ". Več o prireditvi, kjer bo veliko dogajanja, najdete v priponki.
S spoštovanjem!

             
 
 

ZAKLJUČEK PROJEKTA "EKO UČILNICA"

Spoštovani,

obveščamo Vas, da  bo v sredo, 19. septembra 2012 ob 10: uri pred Eko učilnico na Osnovni šoli Puconci v Puconci, zaključna tiskovna konferenca projekta "Demonstracijska eko učilnica na prostem", ki je del NIP 2012. Več o tiskovni konferenci se nahaja v vabilu.
 
 

VLJUDNO VABLJENI NA SEJEM AGRA V GORNJO RADGONO

Spoštovani!

Vabimo Vas, da nas obiščete na sejmu AGRA v Gornji Radgoni v soboto, 25.08.2012 v hali B, kjer bomo pod okriljem Ministrstva za kmetijstvo in okolje (na njihovem razstavnem prostoru) predstavili primer dobrih praks in sicer projekt Čuješ pesem, ode ka zapleševa.

Vabljeni!
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se