Aktualno

 

Aktualno

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>
 

 

 
 

 

 
 

PROJEKT PRO- E- BIKE

Kot zaključni dogodek v okviru projekta PRO-E-BIKE je  Razvojna agencija Sinergija organizirala v sodelovanju s Pošto Slovenije Seminar o možnostih koriščenja električnih koles za dostavo blaga, ki je potekal v četrtek, 24. marca 2016 v prostorih Poštno- logističnega centra v Mariboru, na Zagrebški 106. Več o dogodku se nahaja tu.
 
 

Vabilo na izobraževalni program "NEGA S SRCEM"


Spoštovani!

Vabimo Vas, da se udeležite izobraževalnega programa "Nega s srcem", kjer boste dobili osnovno znanje o negi in oskrbi svojcev na domu ter osvojili ključne izkušnje za delo z bolno osebo. Več v priponki.
Vabljeni!

 
 

Voščilo 2016

 
 

SEMINAR NAZDRAVJE!

Spoštovani!

Vabimo Vas, da se udeležite usposabljanja širiteljev zdrave in aktivne starosti, ki bo v okviru projekta NAZDRAVJE potekalo od 23 do 26. novembra 2015 med 16. in 20 uro v stavbi občine Črenšovci, Prekmurske čete 20. Črenšovci. Več tukaj.
 
 

DELOVNI POSVET: PRIPRAVA  STRATEGIJE  LOKALNEGA RAZVOJA LAS GORIČKO

V sklopu priprave na izdelavo Strategije lokalnega razvoja LAS Goričko na območju občin Cankova, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kuzma, Moravske Toplice, Puconci, Rogašovci , Šalovci, Tišina in Mestna občina Murska Sobota vabimo vse nevladne organizacije s tega območja na DELOVNI POSVET glede izdelave Strategije lokalnega razvoja LAS Goričko, ki bo v sredo, 29.07.2015 ob 16:00 uri, v centru Biofuture, Martjanci 36, 9221 Martjanci. Organizator: LRF za Pomurje. Več tukaj.
 
 

VABILO NA 4. SEJO SKUPŠČINE LAS GORIČKO IN DELOVNO SREČANJE ČLANOV LAS


Spoštovani!
V skladu z 9. členom Konzorcijske pogodbe o ustanovitvi LAS Goričko sklicujemo 4. sejo skupščine LAS Goričko in hkrati tudi 1. delovno srečanje članov LAS Goričko za pripravo Strategije lokalnega razvoja za obdobje 2014 - 2020, ki bo v sredo, 08. julija ob 12:30 uri v prostorih BISTRE HIŠE Martjanci, Martjanci 36. Več tukaj
Priloge: zapisnik
             poročilo
             Povabilo za vstop v članstvo


 
 

VABILO NA DELAVNICO: TURIZEM - PRILOŽNOST ZA PODEŽELJE, V OKVIRU PRIPRAVE SLR LAS GORIČKO 2014-2020


Pomurska turistična zveza v sodelovanju z Lokalno akcijsko skupino Goričko (v nadaljevanju LAS),  vabi vse zainteresirane, ki delujete na območju LAS Goričko k sodelovanju. Delavnica je organizirana z namenom pridobitev čim več kakovostnih informacij, ki bodo osnova za Strategijo lokalnega razvoja (v nadaljevanju SLR) LAS Goričko. Delavnica bo v sredo 17.06.č2015 ob 17:00 uri v prostorih Bistre hiše Martjanci, Martjanci 36. Več informacij najdete TUKAJ.
 
 

Vabilo na prireditve, ki se bodo izvajale v okviru TVU 2015

Teden vseživljenjskega učenja (TVU) se j v zadnjih letih uveljavil kot najvišja vsakoletna kompanija  s področja izobraževanja in učenja v Sloveniji. projekt, katerega usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije, povezuje raznovrstne izvajalce izobraževanja in učenja ter udeležence vseh generacij,  tem pa omogoča uveljavljanje koncepta in prakse vseživljenjskega učenja. Letošnji TVU je  jubilejni 20. po vrsti.

 


Razvojna agencija Sinergija je tudi v letu 2015 prevzela vlogo enega izmed območnih kooridnatorjev TVU v Pomurski regiji in bo tako v času d 15.5.0215 do 30.6.2016 skupaj s partnerji, izvajala različne prireditve. Seznam prireditev najdete v koledarju prireditev(link:http://issuu.com/krist82/docs/tvu_seznam_prireditev_enostranski/1).

 

 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se